Pets bring us happines that lives in our hearts forever!

Ik ben Carol Thoelen. Dierenliefhebber, natuurliefhebber en een gepassioneerde fotografe. Al vele jaren ben ik bezig met natuurfotografie. Van Afrika tot Spitsbergen, niets is mij te vreemd.

Tijdens de vele prachtige reizen ging mijn voorkeur steeds uit naar het fotograferen van dieren in hun natuurlijke habitat en dieren in actie.

Maar het is pas bij het verlies van mijn engeltje, Engelse Setter Bliss, dat ik besloot om mij professioneel te specialiseren in hondenfotografie.

Bij dit verlies kwam ik immers tot de vaststelling dat ik steeds met prachtige foto’s thuis kwam na een verre reis. Dat ik daar zelfs tentoonstelling over had gegeven. Maar dat ik van mijn eigen hond Bliss geen enkele deftige foto had die ik aan de wand kon hangen ter herinnering. Dat deed immens pijn! De paar gsm-foto’s die ik van haar had, zijn leuk, maar onvoldoende en dat wens ik geen enkel baasje toe.

Vandaar dat ik begonnen ben met A Blissful Pet. Mijn doel is niet om mensen te overladen met vele digitale bestanden. Nee, mijn doel is om het karakter van jouw liefste vriend zo goed mogelijk weer te geven en je na een fotosessie naar huis te sturen met een prachtige herinnering die je in handen krijgt. Is het een boek, is het een wanddecoratie, zijn het papieren foto’s, dat kan je allemaal zelf kiezen.

Zo heb je altijd een herinnering bij je als je vriend er plots niet meer is.

Ik kijk er naar uit om met je samen te werken

Veel liefs,

Carol

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info