Pets bring us happines that lives in our hearts forever!

Tijd voor een nieuwe website met een nieuw jasje

Mijn eerste website van A Blissful Pet was leuk, maar bezorgde mij steeds meer kopzorgen. Telkens opnieuw kreeg ik van klanten te horen dat er iets mis ging bij het surfen op de website. Dat wil je natuurlijk niet als fotograaf. Dus werd het tijd voor een nieuwe website op een nieuwe plek! WordPress is de website builder waar ik nu mee werk. Ook niet evident hoor! Na een paar weken zoeken en opnieuw beginnen, is het mij dan eindelijk gelukt om er iets moois van te maken. Bij een nieuwe website horen natuurlijk ook nieuwe fotopacks. De namen zijn gebleven, maar de inhoud is veranderd. Zo ben ik op zoek moeten gaan naar enkele nieuwe fotoproducten. Door het hele covid gebeuren en de Brexit zijn de prijzen van alle producten helaas gestegen. Om uit de kosten te komen heb ik dus ook mijn prijzen moeten optrekken. Maar ik beloof jullie dat het nog steeds de moeite waard is om een moonlight pack of starlight pack te bestellen want de producten die geleverd worden zijn nog steeds van de hoogste kwaliteit! Ik hoop dat jullie met evenveel plezier gaan surfen door mijn pagina’s als ik.

Read More

Oproep Belgische rassen gezocht

Oproep: Puur Belgisch hondenras gezocht Voor een persoonlijk projectje ben ik op zoek naar de hondenrassen die puur Belgisch zijn. Denk aan vlinderhondjes, nachtvlinderhondjes, Brussels Griffonetje, Belgisch griffonetje, Brabandertje, Schipperke, Tervuurse herder, Groenendaeler, Mechelse herder, Laekense herder, Bouvier de Flandres, Bouvier des Ardennes, Sint-Hubertushond, Belgisch Mastiff Bichon fris√©,  Wie o wie heeft zo’n lieve schat thuis rondlopen en wil wel eens tijd nemen om je lieftallige viervoeter op de foto te zetten? Contacteer mij

Read More
Fine art print hondenfoto

Het Fairy Light Pack

Het kleinste pack   Een fairy light is een klein zacht lichtje, net als dit pak. Klein maar fijn! In het pack zitten 5 foto’s die je digitaal kan selecteren uit een galerij. Deze  foto’s krijg je in lage en hogere resolutie. Maar wat dit pack zo bijzonder maakt, is dat deze foto’s ook op fine art papier gedrukt worden. Dat fine art papier is iets dikker dan normaal fotopapier en heeft meer textuur wat zorgt voor een speciaal effect. De foto’s worden geleverd in hun omslag en met een bijpassende staander. Je kan kiezen uit een robuuste houten staander of eerder verfijnde lichte metalen staander. Zo kies je wat het best bij je interieur past.

Read More

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info